Sunday, 1 September 2013

H.A.S.I.L T.A.N.G.K.A.P.A.N

Assalamualaikum buat SAUDARA dan SAUDARI sekalian..

>>>>>>><<<<<<<
AWAK,
jumpa lagi kita buat kesekian kalinya..heee
*awal2 lagi nk mintak maaf kat 'PAKCIK' sebab apa??nanti pakcik akan taw jugak..hee..maafkan taw 
*mata berkaca 


>>>>>><<<<<<
Salam diberi pembuka bicara,
Buat santapan anda semua,
*sambung sendiri

Sebenaqnya...
Sebenaqnya....
Sebenaqnya......

nak cakap nie..
urmmm..
nak cakap yang...



Bukan j hari baru malah dah pon masuk bulan baru..
1 SEPTEMBER 2013 *angkat2 kening
ALHAMDULILLAH,
masih lagi di benarkan untuk bernafas hingga ke hari ni..

 SALAM SEPTEMBER DARI KAMI BUAT ANDA SEMUA
SMILE ALWAYS
*chewaaahhhh muka banner..hahaha

>>>>>><<<<<<

HASIL TANGKAPAN??
maaf sekali lagi ye awak..bukan sengaja nk curi..tapi keadaan tak mengizinkan saya mintak izin kat awak..
*kembar saya cakap nak buat surprise tak boleh gitaw,
nanti.......
awak marah dia taw..
salah dia..bukan saya..lalala

>>>>>><<<<<<<
MY FIRST PROJECT

*jangan tangkap gambaq awek sudah
nanti BIG BOSS ni marah, baru taw :P

BUAHATI PAKCIK TUE..
*jeles

KATANYA NI ISTERI NO 2 BELIAU..
NANTI BUAT WARNA NI TAW..
*perhaps..
lalalala

 ANTARA AKTIVITI BELIAU BILA XDAK KERJA..
TANGKAP,EDIT
and semua yang dia edit sy suka sangat
*cuci mata

BELIAU JUGA SUKA MELANCONG
*boleh jejalan nanti.. ^_^
&
TANGKAP GAMBAR PEMANDANGAN
*sesuailah dengan namanya :)


*partime :P
KALAU MEMERLUKAN KHIDMAT BELIAU 
BOLEH HUBUNGI SY.. ^_*
*partime :P
BELIAU SANGAT BERDISPLIN SMS BEKERJA
*ye pak??haha

p/s : walau apa pon awak, sy tetap akan berada di sisi awak.. :)


>>>>>><<<<<<

ISTIKHARAH CINTA,
ANDAI ITU TAKDIRNYA,
JODOH ITU MILIK KITA,
I LOVE YOU, Mr. ARROGANT,
AWAK SUKA SAYA TAK?,

BICARA HATI,
MANISNYA CINTA,
CINTA HIGHCLASS,
AKHIRNYA AKU KAHWIN..

>>>>>><<<<<<

lots of love : n_n



















No comments:

Post a Comment