Wednesday, 11 September 2013

MAYA-LARA

Tengok tajuk pon dah takde semangat,

ASSALAMUALAIKUM akhi, ukhti

MAYA..
dulu aq impikan yang hari ni akan buat aq rsa happy bersama kawan2 dan yang paling penting si dia yang akan menggembirakan hari SPECIAL aq ni..
kawan-kawan buat surprise untuk aq mcm yang aq selalu plan untuk bday kawan2 aq yg lain..
dapat hadiah dr kawan2..
dpat ucapan dr dorang..
mesti best..

LARA..
tapi malangnya aq xtahu bila tiba hari yang di nantikan aq jadi sebak dan ingin menangis sepanjang hari..berteleku di atas sejadah lagi lah..bergenang air mata nie..
Ya ALLAH, kenapa hal ini terjadi..aq ingin kan kegembiraan..
di ketika menyambut hari aq mengenal dunia..
mungkin aq banyak buat salah dekat mereka secara tak sedar..
lalu aq dirasakan tidak penting..

ketahuilah..
aq manusia yang punya rasa,
rasa ingin bahagia,
di samping mereka yang di sayangi..

aq plak awal2 lagi dah buat si dia sedih dgn sikap aq sbb p post gmbaq dy zaman dulu2..
pastu balik meeting semalam aq pon dgn rela hati p la edit and padam balik..
sebak jugak time tu..
ye la kan..dah penat2 berhempas pulas mengarang mengedit bagai..tetiba di suruh padam..ok fine..im done..
takpela..sy ok..sy dah besar..
then..
nak study memang dah takde mood time tu..
aq pon stalk la instagram si dia yang tersayang..
pastu tetiba air mata meleleh lagi tanpa ku sedar..
tengah2 menangis tu *empangan air mata ni selalu rosak..
dapat mcg dri si dia..
wish my bday..
11.59pm 11september2013
lagi la nk nangis..
takpe..
reply mcg dy..
lpas tu tak tahan sgt..sy terpaksa tipu awak ckp yang sy dh ngntok..
padahal sy menangis time tu..
kol free time tu..sy pon amek keputusan kol sepupu..yg selalu menjadi pendengar dan penasihat yang setia..
kol2 belom sempat bg salam lg dy ckp..taw dah..mesti ad problem..
haha..tu la nmpak sgt selalu cari dy time ada masalah j..
lepas cakap semua kat dy..
baru la lega sikit..
aq pon start mcg dy balik..
then kami pon ok..
wlaupon sebenarnya tak..
esoknya sampailah ke malam ni..
masih belum lagi nmpak sinar bahagia yg kan menjelma untuk hari bersejarah aq ni..
mungkin dah di takdirkan hari ni aq bersedih je..
sebab sebelom ni aq dah happy kan..
ya ALLAH berikan aq sedikit masa utk berasa gembira hari ni..

hidup ni xselalunya akan berada di atas..

lots of love : nurulnazrin






No comments:

Post a Comment