Friday, 11 October 2013

Terlajak Perahu Boleh Di Undur, Terlajak Perbuatan Sendiri la Tanggung..

BISMILLAHIRRAHAMANIRRAHIM
ASSALAMUALAIKUM..



Apa khabar HATI??
SIHAT tak??
kalau tak sihat pergila ke klinik HATI..
tapi ada syaratnya..
first,
kena amek wuduk dengan niat yang ikhlas..


second,
buat solat sunat


third,
kena baca AL-QURAN,


then,
berdoa..



lepas tu sure2 la sy jamin anda akan dapat ubat yang paling berkesan..
tak de ubat lain dalam dunia ni yg boleh tandingi keberkesanan ubat ni..
hati akan tenang..
kalau dalam keadaan marah tu mesti terus sejuk mcm ketul ais kat kutub ice..haha

terlajak perahu boleh unduq
terlajak kata hati yg parah..
bukan sebelah pihak j maybe 2 3 4 dan ramai lg..
hurmm..redha jelaa..
haihh..lelah betullaa..
*jgn mengeluh k merungut ok..
ok ok tak buat dah..
tulaa..buat apa bnda tak mau pikiaq habis luaq dalam..
main sebut jaa..tu la mulut..
orang dulu2 dah kata..
kerana mulut badan binasa..
laaa ni terima la padah dy..

sekarang ni tak taw nk pujuk,
k nak terus nangis tanpa buat apa2
atau biarkan mcm tu j..
huaaaa...
seriuss sedih habaq p..
ayat memujuk dah habis..
huhuuu..

>>><<<

dear awak,
sy nak mntak maaf sesangat-sangat atas perbuatan sy yg teruk tu..
sy buat ap sllu tak fikir dulu..last2..
awak jugak yg sakit hati..
awak sllu jaga hati sy supaya tak terluka..
tapi apa yg sy buat..??
sy tak pandai nk hargai apa yg sy ada..
tak pandai nk jga apa yg sy dapat..
sy tahu even awak maaf kan sy tapi awak mesti tak dapat lupakan ap yg sy buat..
sbb awak seorang yg bukan pelupa..
macam gelas yg pecah takkan sama jika digamkan semula retak tu..
huu..
sy ni sangat teruk..selalu buat onar dalam hubungan kita..

maafkan sy ye awak..
T_T

sy sedih sangat bila buat awak sedih..
sy tak mampu nk bg kegembiraan pada awak..
huu..
maafkan sy..


even im bad,
but i do not to lose u,
to lose your love..
coz
i really love u..
T_Y

lots of love : nurul_nazrin

No comments:

Post a Comment