Thursday, 10 October 2013

E.M.O.T.I.O.N.S


..السلام عليكم ورحمة الله وبركاته..

Alhamdulillah dengan rahmat ALLAH yang Maha Agung yang telah menganugerahkan setiap makhluknya akan perasaan yang tak dapat di gambarkan, malah juga tak dapat merasakan bagaimanakah rupanya..
hanya orang berada dalam situasi itu yang dapat merasakan keadaan perasaan tersebut..
begitulah juga dengan diri ini..
punya perasaan yang sukar di ungkap dengan kata2 mahupun perbuatan..*ye ke??haha
semenjak cuti semester 3 ni bermula, 
yess, sy mengaku mmg seronok kan cuti..sp xsuka cuti..
tp tulaa..
tak best bila tak buat apa2..
bosan kodd..
hurmm..dah la kawan2 semua cuti xsama..
nk kluar pon malas bila sesorang..
so amek keputusan stay j dalam rumah dan habiskan baca novel..
haaa..pgi tadi sebelom gosok gigi dan mandi wajib habiskan bacaan novel..sayang kodd nk tggal..nk habiskan semalam rsa mengantok sgt..
*AWAK SUKA SAYA TAK??


tu lah tajok novel tuh..memang best and sangat2 detail penceritaannya..kalau skip mmg xtakkan faham..
dan novel ni novel ketiga yang versi islamik yang pernah ceq baca..
suka watak hero and heroin dlm tu..dan kisah ni plak kebetulan berlaku di TERENGGANU..kawasan TER ( Terengganu Equestrian Resort) sumpah nk habaq..tempat tu mmg cantik..kami dah pernah p sana byk kali jgak la..selalu p tengok matahari terbenam..mmg mengasyikkan..dan sangat2 indah waktu tu..kalau dpat saksikan dengan yang tersayang kan lg best..hope one day akan jadi kenyataan..

 >>>>><<<<<


semakin lama mengenali hamba ALLAH ni..hati semakin rasa mahu dekat dengannya..diri ini sentiasa dekat denganNYA, berdoa semoga dia ditakdirkan menjadi milikku..dan aku menjadi miliknya selamanya di dunia mahupun di akhirat kerana aku sungguh menginginkannya menjadi milikku
..aku tak mahu yang sempurna kerana aku bukan sempurna..biarlah kekurangannya menjadi pelengkap hidupku dan kekuranganku menjadi pelengkap hidupnya..
semakin lama mengenalinya semakin aku merasa ingin sgt berada di sampingnya..
menjaganya tika sihat mahupun sakit,
menyayanginya sepenuh jiwaku,
mencintainya dengan seadanya,
mengasihinya seperti diriku,
dan banyak lagi yang ingin aku kongsi bersamanya..

>>>>><<<<<

hari-hari yang berganti..
hari-hari di lalui,
umpama mawar merah yang mekar menawan..
wajah sentiasa di hiasi dengan senyuman
walaupun kadang-kadang lidah tergigit..
namun tetap kan tersenyum dengan usikan dan lawaknya..
walaupun tak pandai memujuk namun sy tetap terpujuk dgn kejujurannya..
itulah istimewanya awak bg sy..
awak setia pada yang satu..
sentiasa jujur meski pahit utk ditutur..
sentiasa menerima segala kekurangan diri ini..

>>>>><<<<<
DEAR awak..
terima kasih kerana sudi menjadikan sy yg teristimewa dalam hati awak..
rasa sy sgt2 bertuah..sampai tak tahu nk cakap..*idea hilang asek senyum j..hee..

<3 MIRROR <3




*sebenarnya taktawlah tajuk ni sesuai ke tak ngan story ni..hahaha..hentam sajalaa labu..

lots of love : n_n








No comments:

Post a Comment