Tuesday, 10 September 2013

H . A . R . I . B . E . R . S . E . J . A . R . A . H

Bismillahirrahmanirrahim..

ASSALAMUALAIKUM,

Sudah berapa hari ‘hati’ ini di tinggalkan.. di biarkan ia bersendirian tanpa di endahkan perihalnya.
Sehinggakan dia merajuk lalu membawa diri.. tidak mahu di sentuh lagi mahupon di layan..

Alahai, madah gila ayat..
cuma nak sampaikan yang blog ni awalnya xboleh bukak coz tetiba plak otak ni fenin2 and terlupa passwordnya.. yela kan timah, senah, jah, kak dah..dok sja2 p mkn semut..mana tak lupanya.. 
*kesian dekat kau semut tak pasal2 engkau di salahkan..

EHEM3..
sakit*(demam) pulak hari ni..dengan mata yang tak cukup tidoq..kepala yang fenin2 di tambah pula dengan perut yang lapaq tetiba hati ni pula merintih utk meluahkan rasa di sini..

>>>>><<<<<<

-->> 2 the .
hari ni TENGKU PERMAISURI nak catatkan hari2 bersejarah dalam hidup BETA..
ok..
mulakan dengan hari lahir Beta..opcos la..
besokla Hari Bersejarah tu..
11SEPTEMBER1994
*bunga api meletup2 kat luaq..lampu terpadam pastu kek pon sampai..(berangan)

SELAMAT HARI KELUAR PERUT NURUL..
besok dah tak boleh dah guna istilah 'sweet 18' sbb dah tua..oppss..tak lagi selagi ada no 1 kan depan umor i its mean that im still young..macam budak 10 tahun lagi ok..still anak manja my PAPA, DAD, ABI, ABUN, ABAH, WALID, apa pon panggilan dia..me called him AYAHH..hee..love you ayah..dengan mak pon manja jugak..tapi lebih manja with my ayah..
SYUKRAN JAZILAN ILA UMMI lianna tahmili wa beranakkan akak and menyusukan akak and all kind yang mak dah buat utk akak smpai la akak dah jadi macamni..hee..
*nah kiss dari akak utk mak and ayah..muaahhhhhhh infinity :)

HARI LAHIR AHLI KELUARGA..
*tudung kena tiup angin kencang sila abaikan

AYAH 1 APRIL 1960
ADEK 15 MAY 1996
EMAK 1 JUNE 1968
*ayah, adek, mak direct j..last part sy nak dekat hujung tahun..
tak kesah lah..atleast lahir jugak..huu

lepas tu plak..
3.3.2009 ^_^
mengikut kamus hidup sy dan awak..hari ni la firstday kita jumpa..
2009, 2010, 2011, 2012, 2013 
ok..dah lama kita kenal..dah macam2 halangan, ujian, kesweetan dan kesukaan dan macam2 lagi dah kita lalui sampai la detik hari ni..
harap apa2 pon yang akan berlaku lepas ni kita still boleh hadapi dengan penuh tabah dan sabar..
saya HARAP sangat bahawa sayalah tulang rusuk awak yang hilang tu..
kita doa sama2 ehh semoga kita di takdirkan oleh ALLAH untuk bersama suatu hari nanti..
AMINN..

>>>><<<<

lepas tu pulak..
kisahnya bermula dengan >>wonderpets<<
masa tu sy kat IPOH..dan awak kat TAIPING..
kita dok meseg time tu sambil sy baca novel 'akukah milikmu?'
dan awak tengah layan wonderpets.. :p
tetiba meseg awak tu buat sy berdebar nervous yang sgt2..hahaha
sy pon tak sabaq sgt time tu nak tahu apa yang awak nak sampaikan smpai buat keputusan nk call awak terus..
*nampak ketidaksabarannya kat situ..
yes, i am..sy memang tak suka menunggu lama2..
call2 awak angkat dan cakap 'sebenaqnya..sebenaqnya..sebenaqnya.. *muka sy dah merah time tu..hahaha
sambung balik...wonderpets dah habis..sy nak pergi semayang zohoq'
saya pon..ok fine..malu sangat..hahaha..
tapi ada hati yang sedang berbunga mekar time tu..
jawapan yang sy nantikan selama ni..
yang sy tak bertepuk sebelah tangan..lalala

>>>><<<<

segala-galanya bermula dari situ..
tahun 2010 DISEMBER tak silap la..
ok..sejarah pasal kita sy tak pernah FAIL..hahaha

>>>><<<<

then your BIRTHDAY jugak wajib termasuk dalam senarai tarikh bersejarah dalam hidup i..


23 AUGUST 1991
HARI TU SY TAK WISH KAT SINI..
cadangnye nak buat sekali ngn bday sy..lalala..
*pentingkan diri
*dan sy akan ingat tarikh ni sampai bila2..selagi ingatan ni masih waras..insyaALLAH
kita beza 3 tahun..ok la tu xnmpak la yang awak tu TUA sangat dari sy..lalala..
hadiah tahun ni masih lagi dalam tangan sy..nnti jumpa claim taw..jangan lupa..hee

ini lah antara hari2 bersejarah dalam hidup sy..ada lagi..tp macam tak berapa nk penting sangatla..huu

<3 n_n <3

lots of love : nurul_nazrin











No comments:

Post a Comment